Menü
Your Cart

Kuruluş Yıldönümü Hediyeleri

Priyabrata 16 112016 0 3083
Kurumsal rozet, firmanızın en önemli temsil araçlarından biri. Kurumunuz için rozet yaptırmadan önce bu bilgileri edinin ki gururunuz olmasını hayal ettiğiniz kurumsal rozetiniz hayal kırıklığına dönüşmesin…   Kurumsal kimliğin bütünleyici parçalarından biridir kurumsal yaka rozeti. Kurum içinde bağlılığın sembolü, dışarda kuruma duyulan güvenin ve gururun simgesi aynı zamanda zarif bir tanıtım aracı… Bu kadar önemli ve özel bir yere sahip olan kurumsal rozetlerin üretimi de o denli özen ve yakın takip ister. Çünkü her kuyum atölyesi takı ve ..
Priyabrata 06 052015 0 3287
Bu yıl 70. yılını kutlayan Mutlu Akü, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurumsal hediye seçiminde tercihini Kurumsal Hediye Ajansı'ndan yana yaptı. Hediyeler; Mutlu Akü, Povver Akü ve Çelik Akü'nün bayi toplantılarında dağıtıldı ve 70. kuruluş yıldönümü hediyesi olarak sunuldu. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayi toplantısı hediyesi için bizi tercih eden Mutlu Akü'ye kurumumuza güvenleri ve keyifli işbirlikleri için çok teşekkür ederiz.     Kuruluş Yıldönümü Hediyesi Özel ve Anlamlı Olmalı... Bir şirketin kuruluş yıldönümü, en önemli günlerd..
Priyabrata 25 032015 0 3409
Bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye’nin önde gelen kimya şirketlerinden Organik Kimya, kuruluş yıldönümü hediyesi ihtiyacı için şirketimizden hizmet aldı. Organik Kimya Kuruluş Yıldönümü Hediyesi 50. kuruluş yıldönümünde çalışanlarına özel bir hediye vermek isteyen Organik Kimya, herkesin kullanabileceği, hatıra değeri olan, aynı zamanda bütünleştirici bir özelliği olan bileklikte karar kıldı. 50. yıla özel bir logo çalışan kurumun, rengarenk logosu kurumsal takı için zaten uygundu. Geriye tasarımcılarımızın ve kuyum ustalarımız..
Priyabrata 17 042014 0 1660
Şirketinizin bu yılki kuruluş yıldönümünde benzersiz bir organizasyona imza atmak; çalışanlarınızı ve müşterilerinizi mutlu çok özel hissettirecek hediyeler sunmak mümkün. Yapmanız gereken tek şey Kurumsal Hediye Ajansı ile tanışmak…  Şirketlerin belki de en heyecanlı etkinliklerinden biri olan kurumsal yıldönümü organizasyonlarında, üzerinde en çok düşünülen konulardan biri kurumsal hediyelerdir. Özellikle uzun yıllardır faaliyet gösteren ve hediyeyi bir gelenek haline getiren şirketlerde her yıl farklı hediyeler sunmak, yıllar içerisinde gid..
Priyabrata 06 032014 0 1881
Şirketinizin kuruluş yıldönümünde, değerli ve size özel bir hediye ile kendinizden bahsettirin. Plaket gibi klişe hediyeler yerine daha yaratıcı ve heyecan verici bir hediye seçin. Ya da gelin, hayal ettiğiniz hediyeye hayat verelim...   Kuruluş yıldönümü hediyenizle farkınızı gösterin...   Kuruluş yıldönümünde çalışanlara ne hediye edileceği, kurumların en stresli konularından biridir. Kurumunuzun bu özel gününde, çalışanlarınızın ve müşterilerinizin şirketinizle gurur duyacağı, farklı ve yenilikçi bir hediye seçebilir ve bu yıla kalıcı bi..
Priyabrata 09 112013 0 1428
Şirketlerin belki de en tatlı telaşlarından biri kuruluş yıldönümü kutlamaları. Ve bu kurumsal etkinliğin kesinlikle en önemli konusu “Müşterilerimize veya çalışanlarımıza ne hediye edeceğiz?” sorusu. Yanıtı ise Kurumsal Hediye Ajansı’nda…   Şirketinizin bu yılki kuruluş yıldönümünde, müşterileriniz ya da çalışanlarınıza oldukça yenilikçi ve yaratıcı hediyeler vermeye ne dersiniz? Her yıl takdim ettiğinizden daha başka, hem kurumunuzdan çok özel bir iz taşıyan hem birlikte çalıştığınız herkesi özel hissettirecek bir kurumsal hediye, marka imaj..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)