Şirketlerin hediye seçiminde ajandanın, kalemin, USB’nin, çikolatanın yerini kuruma özel üretilmiş takı ve aksesuarlar alıyor. Kurumsal takı; müşterilerini, çalışanlarını, bayilerini ödüllendirmek amacıyla farklı hediyeler arayan şirketler için, yepyeni bir alternatif.

Eskiden kurumsal hediye deyince akla ilk olarak defter, kalem, ajanda, çikolata gelirken artık farklı hediyelere ihtiyaç duyuluyor. Akşam yemekleri, kültür turları, otelde konaklama, hediye çekleri, yemek kursları, rafting gibi aktiviteler kurumların tercih ettiği bu farklı hediye seçeneklerinden bazıları.  Ancak, bu aktiviteler kişinin zevklerine ve kişisel tecrübesine bağlı olarak farklı etkilere sahip. Kurumla ilişkilendirilme gücü ise oldukça zayıf.
 

Kurumsal Hediyelerde “Kişiye Özel” Dönem

İster müşteriye, ister çalışana veriliyor olsun kurumsal hediyenin, kurumla ilişkilendirilmiş olması çok günümüzde artık çok önemli bir değer. Özellikle Avrupa’da üst düzey yöneticileri, satış temsilcilerini, önemli pozisyonlardaki personeli, bayileri ve müşterileri ödüllendirmek için onlara özel, kişiselleştirilmiş ve değerli hediyeler vermek çok yaygın bir uygulama haline geliyor. Türkiye’de de kurumla ilişkilendirilmiş kurumsal hediyelere ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Bu tür hediyeler, müşteri veya çalışanların kurumsal bağlılığında adeta anahtar rol oynuyor.  

Kurumsal Hediye Ajansı, kurumlara özel takı ve aksesuar ürünleri üretirken, tam da bu değere vurgu yapıyor. Kurumsal takı tasarımında, bazen kurumun logosu takının bir parçasına dönüşüyor ve zarif bir mücevher ortaya çıkıyor. Usta ellerde zevkle işlenen logo, bazen ilk bakışta fark edilmiyor bile… Böylece hem estetik özellikleriyle hayran bıraktıran, hem kıymetli hem de kişiye özel bir hediye ortaya çıkıyor.

Bazen ise tamamen özgün bir takı tasarlanıyor. Her daim değerli altın veya gümüşten, kurumsal imajınızı bütünleyen, sertifikası ve şık kutusuyla sunulan bir hediye… Müşterinizi veya çalışanınızı hem şaşırtan hem mutlu eden, kurumunuza ait bir izle gündelik hayatın bir parçasına dönüşen keyifli hediyeler…

Seçkin, yenilikçi ve kişiselleştirilmiş kurumsal hediyeler oluşturmak için bizimle iletişime geçin.