Menü
Your Cart

Kurumsal Rozet

Priyabrata 24 012017 0 2883
Kıdem hediyesi olarak hizmet yılı rozeti vermek, bütünlüğü ve devamlılığı olan, kuruma özel bir hediye olması açısından önemlidir. Manevi değeri de yüksek olan kıdem rozeti ile anlamlı ve şık bir koleksiyon yaratılır. Kurumun logosundan esinlenilerek tasarlanan ve her hizmet yılı için özel bir tasarımın uygulandığı kıdem rozetleri, anlamlı ve değerli bir hatıradır. Kıdem rozeti; hem kurum hem çalışan ile ilişkilendirilmiş bir ürün olması sebebiyle ayrı bir öneme ve değere sahiptir. Ayrıca, kurum kimliğine uygun olarak tasarlanan kıdem hediyele..
Priyabrata 16 112016 0 3070
Kurumsal rozet, firmanızın en önemli temsil araçlarından biri. Kurumunuz için rozet yaptırmadan önce bu bilgileri edinin ki gururunuz olmasını hayal ettiğiniz kurumsal rozetiniz hayal kırıklığına dönüşmesin…   Kurumsal kimliğin bütünleyici parçalarından biridir kurumsal yaka rozeti. Kurum içinde bağlılığın sembolü, dışarda kuruma duyulan güvenin ve gururun simgesi aynı zamanda zarif bir tanıtım aracı… Bu kadar önemli ve özel bir yere sahip olan kurumsal rozetlerin üretimi de o denli özen ve yakın takip ister. Çünkü her kuyum atölyesi takı ve ..
Priyabrata 02 092015 0 19613
Kurumsal yaka iğnesi, çalışanlarınızın ve bayilerinizin  aidiyet duygusunu kuvvetlendirdiği gibi, sorumluluk ve güven duygularını de pekiştirir. Yaka iğnesi, saha ekibiniz için de kurumsal bir aksesuardır, şirketinizin itibarına katkı sağlar. Kurumsal rozetler, herkes için hoş ve kalıcı bir hatıradır. Yaka iğneleri, kuruma bağlılığı perçinleyen ve motivasyonu artıran da bir aksesuardır. Rozet, birlik ve beraberliğin simgesidir. Aynı kurumda birlikte çalışan kişiler, yakalarındaki rozetler aracılığıyla psikolojik olarak birbirlerini etkiler ..
Priyabrata 03 012015 0 2388
Her kurumsal şirket; uzun yıllar beraber çalıştıkları verimli ve yüksek motivasyonlu çalışanlarına kıdem hediyesi verir. Kurumdan kuruma değişmekle beraber genel olarak baktığımızda, 5. yıl, 10. yıl, 15. yıl, 20. yıl, 25. yıl, 30. yıl ve 35. yıllar için kıdem hediyeleri verilmektedir. Kıdem hediyesinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar, hediyenin bütünlüklü ve sürekliliği olan hediyelerden seçilmesi ve kuruma özel tasarlanmış olmasıdır. Bir seri oluşturan ve anlamlı bir bütünlüğe sahip kıdem hediyelerinin çalışanlarda çok daha yüksek b..
Priyabrata 03 042014 0 3719
Türkiye’de, hediye denince ilk akla gelen şeylerden biri altın oluyor. Biz de bu geleneğimizden ilham aldık ve şirketiniz için altın değerinde hediyeler tasarladık. İşte şirketinize değer katacak hediye seçeneklerimiz…   Hediye denince sizin aklına ilk olarak ne geliyor bilemiyoruz ancak, yapılan araştırmalar Anadolu’da hediye denince ilk akla gelen şeylerden birinin altın olduğuna işaret ediyor. Düğünler, dernekler ve özel kutlamaların vazgeçilmezi olan altın, hediye edilen kişiyi değerli hissettirirken hediyeyi veren taraf için de oldukça pr..
Priyabrata 27 022014 0 1767
Şirketinizin kurumsal kimliğini temsil eden en yaygın araçlardan biri olan yaka rozetleri, kurumsal imajınıza sandığınızdan daha fazla katkı sunabilir. Alışılagelmiş rozetlerden daha şık ve değer katan tasarımlarla, gücünüze güç katabilirsiniz. "Nasıl?" derseniz... Kurumların en sık kullandıkları aksesuarlar olarak öne çıkan yaka rozetleri, görselliğin, imajın ve özgünlüğün öne çıktığı günümüzde pek çok açıdan yetersiz kalabiliyor. Bu nedenle de hem rozeti taşıyan hem de rozeti fark edenler tarafından yeterli değeri görmüyor.   Giderek sırad..
Priyabrata 28 012014 1 1631
Kurumsal bağlılık ve aidiyetin en özel temsilcileri rozetleriniz, Kurumsal Hediye Ajansı ile mücevher şıklığına kavuşuyor. Şirketinize özel tasarlanmış şık rozetler, kurumsal imajınıza minik ama kıymetli bir değer katıyor…   Yenilikçi Rozet Tasarımları Kurum rozetleri; kurumunuzu temsil eden en yaygın kurumsal iletişim araçlarıdır. Başarılı çalışanlarınızı ödüllendirdiğiniz, bayilerinize aidiyet kazandırdığınız ve kurumsal imajınızı destekleyen en önemli değer olan rozetler için yepyeni bir dönem başlıyor. Artık bir klasik haline gelen rozetl..
Priyabrata 21 012014 0 1801
Kurumsal Hediye Ajansı, kurumunuzu temsil eden şık rozetlerinize mücevher değeri katıyor. Ve rozetleriniz, çalışanlarınız ve müşterilerinizin keyifle taşıyacakları değerli bir aksesuara dönüşüyor…   Şirketler için artık bir klasik haline gelen logolu yaka rozetleri, Kurumsal Hediye Ajansı’nın yenilikçi anlayışı ile yeniden tanımlanıyor. Bir şirket klasiği; yaratıcı, özgün ve çok kıymetli bir aksesuar halini alıyor.   Kurumsal kimliğinizin, yaşamın içerisinde yer alan en kıymetli temsilcisi olan rozetleriniz, Kurumsal Hediye Ajansı’nın butik ç..
Gösterilen: 1 ile 8 arası, toplam: 8 (1 Sayfa)