Kurumsal Hediye Ajansı; müşterileriniz, bayileriniz ve çalışanlarınız için fark yaratan, kaliteli, kullanışlı ve kalıcı kurumsal hediyeler tasarlar, üretir ve dağıtıma hazır halde size teslim eder.

Kurumsal hediye, firmanın itibarının önemli göstergelerinden biridir. Kurumsal hediye konusu, detaylı ve titiz çalışmalar gerektirir. Sektördeki bu eksikliği fark ettiğimiz için Kurumsal Hediye Ajansı’nı kurduk. Kurumsal hediye seçimi zaten çok yoğun çalışan halkla ilişkiler ve organizasyon şirketleri için zor ve çok uğraştıran bir iş. Öte yandan firmanın kendi bünyesinde çözemeyeceği kadar detaylı bir iştir.
 

Neden Kurumsal Hediye Ajansı?

Üstelik mesele sadece kurumsal hediye seçimi değil. Yani eğer standart bir ürün almayacaksanız, hediyeye kurumunuzun logosunun uygulanması, hediye edeceğiniz kişinin isminin yazılması veya hediye paketi yapılıp dağıtıma hazır halde teslim edilmesi vb. özelleştirmeler istiyorsanız, bu işlerin hepsi uzmanlık ve sıkı takip, denetim ister.

Kuruma Özel Tasarım Adım Adım Takip İster

Hele kuruma özel bir tasarım olacaksa, süreç daha da zorlu hale gelir. Kurumunuza en uygun ve yaratıcı fikri bulmak, en güzel ve kullanışlı tasarımı yapmak, en iyi şekilde üretecek imalatçıyı bulmak, hayal ettiğiniz ürünün ortaya çıkması için şart olan en temel başlıklar. Sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak için her bir adımın titizlikle takibi ve denetimi gerekir.
 

        

Kurumsal hediye konusunun önemine ve doğru seçim yapıldığında yarattığı etkiye olan inancıyla Kurumsal Hediye Ajansı olarak biz sadece ve tamamen “kurumsal hediye” konusunda hizmet veriyoruz. Her iş kalemi için en iyi, en güvenilir ustalarla çalışıyoruz. Misyonumuz, deneyimlediğimiz, iyi sonuçlar aldığımız, güvendiğimiz ve sevdiğimiz iş ortaklarımızla, müşterimizin beklentisinin çok daha üzerinde ürünler ortaya çıkarmak. Çünkü biliyoruz ki, en iyi reklamı mutlu müşteri yapar.