Yaz dönemimiz heyecanlı, keyifli, telaşlı ve yoğun bir hazırlık süreciyle geçti. Müşterilerimizin hediye seçimlerini kolaylaştırmak ve kullanıcı dostu bir site hazırlamak için var gücümüzle çalıştık. Yenilenen sitemize gelen değerli yorumlarınız bizi çok mutlu etti. Desteğiniz ve bizi geliştiren, hep daha iyisi için tetikleyen güzel eleştirileriniz için çok teşekkür ederiz.

2017 Kurumsal Yeni Yıl Hediyeleri Seçkimiz Yayında…

Yeni yıl; yeni başlangıçların, ilişkileri tazelemenin ve bağları kuvvetlendirmenin zamanıdır. Müşteriler, bayiler, şirket çalışanları, medya mensupları, tedarikçiler, kısacası şirketinizin dirsek teması olan herkese, kendinizi yeniden ve hoş duygularla hatırlatmanın zamanıdır. Biz, kurumsal yeni yıl hediyeleri üzerinde çalışırken, ürünlerin estetik, kullanışlı, kalıcı ve anlamlı hediyeler olmasına özen gösterdik.

En değerli ve amaca hizmet eden hediyenin, yeni yıl heyecanına ve konseptine uygun ama aynı zamanda kurumunuzla da ilişkilendirilmiş, çağrışım gücü kuvvetli hediyeler olduğuna inanıyoruz. Bu inançla hazırladığımız seçkimizde, her bütçeye ve hedef kitleye uygun ürünler sunmaya çalıştık. VIP yılbaşı hediyeleri arayanlar için de, ekonomik ama akılda kalıcı ve işlevsel yeni yıl hediyeleri arayanlar için alternatiflerimiz var. Tüm ürünleri görmek için tıklayınız.

Ürünlere logo uygulamaları, kişiselleştirme, şık hediye paketlerinde dağıtıma hazır halde sunum için lütfen bizimle iletişime geçin: 0212 275 26 50

    

Tamamen Kurumunuza Özel Tasarım Bir Hediye İle Yeni Yıla Merhaba Deyin…

Hazır ürün gruplarımızın yanısıra, tamamen kurumunuza özel tasarımlar da yapabiliriz. Kuruma özel tasarımlar, sadece firmaya özel tasarlanıp üretilen ürünler olduğu için özel bir ayrıcalığa sahiptir. Başka hiç kimsede ve hiçbir yerde bulunmayan, size özel tasarlanmış bir ürün her zaman akılda kalıcılığını korur. Üstelik bu ürün estetik, dekoratif veya kişisel kullanıma uygun kalıcı bir ürün ise, hediye ettiğiniz kişiler üzerindeki etkisi katbekat artar.

Aşağıda sunduğumuz kuruma özel tasarımlarımız size fikir verecektir. Ama tamamen size özel bir tasarım ve hediye fikri için lütfen bizimle iletişime geçiniz: 0212 275 26 50