Menü
Your Cart

Dekoratif Plaket

Dekoratif plaketler neden önemli, dekoratif plaketlerin avantajları nelerdir, dekoratif plaketlerin kullanım alanı, dekoratif plaketin etki gücü...

28 092021 0 516
Bir şirketin iç iletişim çalışmalarının en önemli parçalarından birini oluşturan kıdem ödüllendirmesi çalışanlarınızın aidiyet duygusunu kuvvetlendiren ve onları motive eden bağlayıcı bir uygulama mı yoksa bir yasak savma mı? İşte kıdem ödülü uygulamalarında en sık yapılan üç hata!Kıdem Ödülü Olarak İkramiye Vermek Her ne kadar çalışanları mutlu eden bir uygulama gibi görünse de kıdem ödülü olarak ikramiye vermek bu konuda yapılan en büyük hatadır. Çünkü ikramiye, harcanır harcanmaz unutulup gider. Özel hissettirmez, etkisi kısa sürelidir, aidi..
04 052020 0 25026
Büyüleyici ve ilham verici varlığıyla, insanlığın başlangıcından günümüze uzanan hayat ağacı, sonsuz yaşam döngüsünün en güçlü simgesidir. Çevremizdeki her şeyle bağımız var… Ağacın, toprağa derinlemesine uzanan  ‘toprak ana’ ile bağ kuran ve ‘dünya ana'dan beslenmeyi kabul eden kökleri vardır. Gökyüzüne uzanan dalları ve yaprakları ise, ‘baba güneş'i ve onun sağladığı enerjiyi kabul eder.Hayat ağacı, çevremizdeki dünyaya derinden bağlı olduğumuzu, büyümek ve gelişmek için ona bağımlı olduğumuzu ifade eder. Hayat ağacı köklerimize bağlılığımızı..
31 032020 0 681
Plaketler genel olarak sıradan ve sıkıcıdır. Her ofiste çok sayıda benzer plaket bulunur. Bazen bir başarının, bazen bir katkının bazen de sadakatin ve sürekliliğin ödülüdür. Üzerinde yer alan yazılarla gönlümüzde yer edinirler. Ama günün birinde artık ofisimizde veya masamızda onlara yer kalmaz, sessizce bir yerlere kaldırılırlar. Peki, ya o plaket özel bir tasarımsa, şık ve anlamlıysa, yine de kaderi bir çekmeceye kapatılmak olur mu? Bir düşünün, herhangi bir ofise gittiğinizde gördüğünüz plaketler çok tanıdık değil mi? Belki aynısından sizde..
09 032020 0 822
Dekoratif plaket, insanların ofislerinde veya evlerinde sergilemekten mutluluk duyacakları şık ve özel tasarım objelerdir. Başka bir deyişle “dekoratif plaket”, dekoratif objelerin plakete dönüştürülmesidir.Dekoratif Plaket Nedir?Dekoratif plaket, şık ve kaliteli görüntüsüyle bulunduğu mekana değer katan, dekoratif bir obje gibi algılanan, dolayısıyla herkesin sergilemekten gurur duyacağı özel tasarım bir plaket çeşididir.Neden Dekoratif Plaket?Çünkü artık ilkokullarda bile cam plaket verilen bir dönemdeyiz. Tüm plaketler aynı makinadan çıkmış ..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)