Yeni yılda şirket çalışanlarına özel bir hediye vermek isteyen İnci Akü, bu yıl hediye seçimini Kurumsal Hediye Ajansı’ndan yaptı.  Anlamlandırılmış ve kalıcı kurumsal hediyelerin bütünleştirici gücünden yararlanan İnci Akü, hediyeleriyle fark yaratan kurumlar arasında ilk sıralarda yerini aldı.
 

Kurumun faaliyet alanı ile ilişkilendirilmiş ve anlamlandırılmış bir hediye arayışı ile kurumumuza baş vuran İnci Akü’ye “Siyah ve Beyaz… Ying ve Yang… Artı ve Eksi…” konseptiyle özel tasarım kurumsal takılar tasarladık. Akü başlarındaki artı ve eksiden ilham alarak tasarladığımız takılardan oluşturduğumuz koleksiyon, şirket çalışanlarından büyük beğeni topladı.
 

Kuruma Özel Bir Koleksiyon… Özel Tasarım Kurumsal Takılar… 

Klişe kurumsal hediyelerden farklı, kurumun faaliyet alanıyla ilişkili, kullanışlı, kalıcı ve değerli bir hediye arayışında olan kuruma; gündelik hayat içerisinde kullanılabilecek, hatıra değeri de olan, ömür boyu kullanılabilecek bir maden ile üretilen bir koleksiyon önerdik. 925 ayar gümüş kol düğmesi, kolye ve bileklikten oluşan koleksiyonda, kolye ve bileklik unisex tasarlandı. Ürünlerin arkasına “İnci Akü, 2015″ yazıldı. Bileklik ve kolyede, birinci kalite deri kullanıldı.
 


 

Şık ve Kuruma Özel Bir Sunum…

İnci Akü için özel olarak tasarlanan deri 925 ayar gümüş kol düğmesi, gümüş bileklik ve gümüş kolyeden oluşan koleksiyon, şık hediye paketlerinde, yanlarında sertifikaları ve kurum mesajıyla beraber sunuldu.



Logo uygulamalı siyah ahşap kutularda sunulan hediyeler, mini bir ferman şeklinde hazırlanan kurum mesajıyla şık bir bütünlük sağladı. Kurum mesajını hazırlarken, koleksiyon ile ilişkilendirmeye ve evrensel bir değer olan “Artı ve Eksi”ye odaklanmaya özen gösterdik. Kraft kağıtta kullandığımız kurum mesajı, kurumun köklülüğüne de vurgu yapıyordu.
 




Logodaki siyahtan esinlenerek kutuları siyah; sarıdan hareket ederek paketlemede kurdelayı sarı kullandık. Böylece şirketin kurumsal kimliği ile kusursuz bir bütünlük sağladık.


Kuruma özel tasarım hediyeler alanında yaptığımız çalışmaların örneklerini incelemek için lütfen tıklayın.