Firmalar için seçimi giderek zorlaşan şirket armağanları alanında yaratıcı ve özgün çalışmalara imza atan Kurumsal Hediye Ajansı, kurumsal hediyenin “altın çağı”nı başlatıyor. Şirketin kurumsal renklerine uygun, firmanın logosu, amblemi veya ambleminden çağrışım gücü yüksek bir parça ile süslenebilen takı ve aksesuarlar, hem çok değerli bir anıya dönüşüyor hem de gündelik yaşamda zevkle kullanılıyor.
  

Şirket değerlerini sahiplenen, firmanın bir parçası olmaktan gurur duyan, motivasyonu ve verimliliği yüksek bir personel, hiçbir şirketin hayır diyemeyeceği bir çalışan profili sunar. Zira her firma için “mutlu bir çalışan”, eşsiz bir değerdir. Ve iş dünyasında her ne kadar maddi değerler ön planda olsa da çalışan için mutluluğun yolu, motivasyondan geçer.



Yapılan araştırmalara göre, çalışanlara kendilerini özel hissettiren ve firma için ne kadar kıymetli olduklarını anlatan motivasyon kaynaklarının başında hediyeler geliyor. Ancak artık klişe hale gelen plaketler, kupalar ya da ajandalar değil. Çalışanlar, anlamlı ve kendilerine özel tasarlanmış yani özenilmiş hediyeler istiyorlar.



Kurumsal Hediyeye Yenilikçi Bir Yaklaşım 

Firmalar için seçimi giderek zorlaşan kurumsal hediye alanında yaratıcı ve özgün çalışmalara imza atan Kurumsal Hediye Ajansı, kurumsal hediyenin “altın çağı”nı başlatıyor. Çalışanların motivasyonuna olumlu katkı sunacak, onları çok daha değerli hissettirecek altın veya gümüş takı ve aksesuar seçenekleriyle, değerli bir yeniliğe imza atıyor. Kolye, küpe, kol düğmesi, yüzük ya da bileklik gibi onlarca takı ve aksesuarı, hem kurum hem de çalışanlar için değerli ve benzersiz hediyelere dönüştürüyor.



Kurumsal Hediye Ajansı, şirketlerin; kuruluş yıldönümü, performans ödüllendirmesi, terfi, kıdem, bayi toplantısı, düğün ya da doğum günü gibi çeşitli özel günlerde, çalışanlarına hediye edebileceği çok özel seçenekler yaratıyor. Şirketin kurumsal renklerine uygun, firmanın logosu, amblemi veya ambleminden çağrışım gücü yüksek bir parça ile süslenebilen takı ve aksesuarlar, gündelik yaşamda zevkle kullanılıyor.
 



Kurumsal Hediye Ajansı, VIP kurumsal hediye arayışında da şirketlere özel tasarlanan kaliteli hediye seçenekleriyle öne çıkıyor. Pırlantadan yarı değerli taşlara, altından gümüşe kadar her bütçeye uygun, sertifikalı ve garantili özel tasarım takı ve aksesuarlar; şirketleri klişe kurumsal hediye derdinden de kurtarıyor. 

Daha fazla örnek görmek için lütfen tıklayın…