Müşterilerimiz, en değerli velinimetimiz. Müşteriyle duygusal bağ kurmak ve bu bağı korumak, günümüzün rekabetçi pazarında çok önemli bir değer. Doğru seçilmiş ve doğru zamanda sunulmuş bir kurumsal hediye, müşteriyle yeniden bağ kurmanın en zarif yoludur.


Müşteriler için kurumsal hediye seçenekleri hazırlarken, “Bana nasıl bir hediye gelse mutlu olurdum?” sorusuna yanıt aradık. Sizin de hoşunuza gideceğini umuyoruz…


Özel ve Kullanışlı Hediye Setleri

Hediye seti derken, promosyoncularda sunulan ve Çin’den gelen ithal ürünlerden oluşan setlerden bahsetmiyoruz elbette. O ürünler, kalite sıkıntıları nedeniyle genelde negatif etkilere sebep olur. Bahsettiğimiz hediye setleri, Türkiye’de üretilen, kapağına logonuzun uygulandığı ahşap veya kaliteli mukavva kutularda, kadife kaplamalı yuvalı süngerde sunulan, kaliteli ve kullanışlı ürünlerden oluşan hediye setleri… Hem kutuya hem içindeki ürünlere, hediye edeceğiniz kişinin ismini yazarak daha da özel bir sete dönüştürebilirsiniz. Bu hediye setleri, kaliteleri ve özenli sunumlarıyla çok ilgi gören ve beğenilen ürünlerdir. Arzuya göre, hediye paketi yapılarak, kutlama mesajınızın yer aldığı kart ile beraber sunulmaktadır.

 


 

Hem Ofis Hem Ev Kullanımına Uygun Ürünler

Müşteriler için kurumsal hediye seçenekleri arasında en çok ilgi gören ürünlerden biri de, masaüstü objelerdir.
 

Dekoratif masif ahşap kutular… İsteğe göre içerisinde lokum ile de sunulabilir. Sürgülü kapaklı kavak kutusunda, şık sunum… Yabancı müşterilere hediye edilecekse, Bosphorus gravürünün antik efekt ile uygulandığı masif kutu özel önerimizdir.
 

 


Masaüstü masif ahşap kartvizitlik... Her zaman ihtiyaç duyulan bir ürün. Masaüstünü derli-toplu tutmaya yarayan bu minik kutu, ataç, vb. ürünleri koymak için de kullanılabilir.


Bir Fincan Kahvenin 40 Yıl Hatırı Vardır: Kahve Setleri

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var, demiş atalarımız. Gerçekten de kahve setleri her zaman ilgi gören bir hediye olmuştur. Ancak klişe ürünlerin dışına çıkmak ve modern seçeneklere göz atmakta fayda var… 
 

Masif ahşap kutuda kahve setleri…
Müşteriler için kurumsal hediye alternatifleri arasında özel bir yeri olan ürünlerden biri de, kaliteli masfi ahşap kutu içerisinde sunulan kahve setleridir. Kutuya logo uygulaması yapılmaktadır. Gösterişli ve kullanışlı bir üründür. Ahşap kutu, çok amaçlı kullanıma uygun olması sebebiyle yoğun ilgi görmektedir. İçinden ürün alındıktan ve sünger çıkarıldıktan sonra mücevher kutusu, saklama kutusu, vb. olarak kullanılmaktadır.

 



Sanat Eseri Değerinde Özel Tasarım Tablolar

Müşterileriniz için bir diğer kaliteli kurumsal hediye alternatifi, usta ellerde hayat bulan hat eserleridir. Gümüş kaplama hat eserleri, ahşap çerçeveleri ile şık ve değerli ürünlerdir. Sürgülü kapaklı kavak kutusu içerisinde, yanında sertifikasıyla beraber sunulur.  

Özel tasarım gravür tablolar da müşterilerinizi memnun edecek ürünlerdir. İstanbul başta olmak üzere, çeşitli illerin gravür çalışmaları bulunmaktadır. Yabancı müşterilerinize verilecekse, Bosphorus gravürü özel önerimizdir.

 

Kurumsal Hediyenizi Kişiselleştirin…

Daha yüksek pozitif etkiler yaratmak için kurumsal hediyenizi kişiselleştirin. Kişiselleştirme derken, kişisel hediyeler vermenizden bahsetmiyoruz tabi. Kişisel hediyeler, kurumsal hediye için riskli ve sıkıntılı hediyelerdir. Ancak, kurumsal hediyenizin üzerine veya kutusuna yahut ambalajına, hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırmak, hediyenize ilgiyi artıracaktır. Bunların hiçbiri mümkün değilse, hediyenin yanında sunacağınız kutlama mesajına kişinin ismini yazmak da etkili bir yöntem olacaktır. Çünkü herkes; kendisi için düşünülmüş, özenilmiş, özel olarak uğraşılmış olsun ister. Herkes, özel hissetmek ve farklı olmak ister. Müşterilerinize verdiğiniz kurumsal hediyelerin daha çok beğenilmesini sağlamanın yolu, kişiselleştirmeden geçer…
 

Kurumsal Hediye Ajansı, müşterilerine verdiği kurumsal hediyeler ile fark yaratmak isteyen kurumlara özel tasarım hediye seçenekleri sunar.

Siz de, müşterileriniz için benzersiz ve iz bırakacak bir hediye arayışındaysanız lütfen bizimle iletişime geçin.